Най-добрият начин за премахване на пръски 15-08-2023 Най-добрият начин за премахване на пръски Що се отнася до производителността на заваръчния пистолет, охладителят определено е по-добър. Но има ли оптимална температура за пистолет за заваряване с водно охлаждане? И как да запазите газовата дюза и контактния накрайник без пръски? Нека разберем, като отговорим на няколко въпроса.
14 проекта за заваряване, с които да спечелите пари у дома 26-04-2023 14 проекта за заваряване, с които да спечелите пари у дома Заваряването е универсално умение, което може да се използва за създаване на широка гама от продукти – от скулптури до мебели. Но знаете ли, че с помощта на заваръчните инструменти от Дару и вашия опит, можете да направите допълнителни пари?
Често срещаните дефекти при заваряване 07-03-2023 Често срещаните дефекти при заваряване Заваръчните дефекти обикновено възникват поради неопитен или неквалифициран заварчик, поради погрешна или лоша технология или поради основни трудности в заваръчната операция, като електродъгово заваряване, газово заваряване и много други. Заваръчните дефекти могат да бъдат разделени на следните групи: външни, вътрешни и дефекти при подготовка и монтаж на продукти за заваряване. Причините за появата на тези дефекти включват неравномерност на размера и формата на заваръчния шев, подрязвания, неразтопени кратери, пукнатини, пори, провисване, изгаряне.

Абонирай се и научи първи за предстоящи отстъпки

All rights reserved® 2019 - | Дару ЕООД - Варна | Development and SEO by Sky Prime