“Какъв апарат да си купя?”

“Какъв апарат да си купя?”

“Какъв апарат да си купя?”

28-03-2024

Мъжете, които навлизат в този бранш, често си задават един въпрос: “Какъв апарат да си купя?”

Един от важните избори, които ще трябва да направите, е изборът на подходящо оборудване. 

Пазарът е залят от варианти, всеки от които претендира, че е най-добрият. Въпреки това, без подходящи насоки, изборът на неправилен заваръчен апарат може да доведе до разочарование, неефективност и загуба на финансови средства. 

За да вземете правилно решение, трябва да изберете апарат, който отговаря на нуждите ви сега, но ще отговаря на тях и след 10 години работа. 

Основана през 1949 г. от Марти Кемпи в Лахти, Финландия, Kemppi се заема с мисията да направи революция в заваръчната индустрия. С непрестанен стремеж към иновации Kemppi въвежда новаторски технологии, които предефинират стандартите за заваряване в световен мащаб.

Ангажиментът на Kemppi към иновациите е показателен чрез пионерската разработка на инверторната технология. Използвайки мощта на инверторите, заваръчните машини на Kemppi осигуряват превъзходна производителност, ефективност и прецизност, поставяйки нов стандарт в индустрията.

Kemppi предлагат широка гама от апарати, подходящи, както за начинаещи, така и за опитни професионалисти. Имат дълъг живот на ползване и качество без проблеми и ремонти. 

Избирайки Kemppi, можем да гарантираме, че инвестирате в качествено оборудване, което ще работи безупречно дълги години. 

Оборудвани с усъвършенстван контрол на формата на вълната и адаптивна технология на дъгата, заваръчните машини на Kemppi осигуряват оптимална стабилност на дъгата, дори и при най-предизвикателните условия на заваряване. Независимо дали става въпрос за тънка ламарина или дебела конструктивна стомана, прецизното инженерство на Kemppi гарантира безупречни заварки с минимални пръски и изкривявания.

Друг много важен фактор е апаратите да са икономични с нисък разход на енергия и Кеmppi успяват да постигнат това с +10% спестяване на разходи за енергия.

Kemppi са много функционални и могат да работят с конфигурации за различни цели като например:

  • Синергично и импулсно МИГ/МАГ заваряване, ръчно електрическо заваряване и TIG заваряване.

  • Заваряване дебели плочи

  • Заваряване на тръби

  • Заваряване с всички метали и процеси, включително тънки листове.

  • Заваряване на алуминий и други. 

Може да се използват за професионална работа в цех с висока натовареност, както и за лично ползване. 

Заваръчните апарати Кемпи са много издръжливи на високи натоварвания. 

Те са създадени от изключително здрава, формована под налягане пластмаса, която е силно устойчива на удари и в същото време е много лека и удобна за носене. 

Алтернативни контролни панели, безжични дистанционни управления и варианти на транспортни колички са само още допълнителна възможност за избор.

Kemppi не само дава приоритет на производителността, но и на безопасността. Техните заваръчни машини са проектирани с вградени функции за безопасност и предлагат широка гама от предпазни средства и оборудване за намаляване на рисковете. 

От скромното начало във Финландия до глобалната доминация, издигането на Kemppi до позицията на марка номер едно в заваръчната индустрия е доказателство за нейния непоколебим ангажимент към съвършенството.

Чрез непрестанни изследвания, разработки и ориентиран към клиента подход, Kemppi разшири присъствието си на всички континенти, печелейки доверието на заварчиците по целия свят. Днес Kemppi се простира в над 70 държави, като е прочут със своя имидж изграден върху иновации, качество и несравнима производителност.

Прочетете част от отзивите за заваръчни апарати Kemppi: 

Minarc Mig EVO 200 - Ползвам го вече 12 години”

“Отскоро имам Kemppi Minarc 180 EVO и съм много доволен. Заслужава си всеки лев” 

“Супер машини”

Minarc Tig 200 EVO - Много добра машина”

“Моят електрожен е Minarc 150 и съм много доволен”

MasterTig 235 AC/DC - уникална машина"

Абонирай се и научи първи за предстоящи отстъпки

All rights reserved® 2019 - | Дару ЕООД - Варна | Development and SEO by Sky Prime